Pilastro doo Reference   Galerija slika   Priznanja   Kontakt

Referentna lista - završni radovi u građevinarstvu:

Vila u Prčnju, Crna Gora

Vila u Prčnju se nalazi u Crnoj Gori na ekskluzivnoj lokaciji sa pogledom na more, objekat sadržli tri etaže nezavisne jedna od druge.
Sve stambene jedinice su rađene od nakvalitetnijih materijala iz inostranstva, na uređenju enterijera i exterijera.
Na terasama je ugrađena podna rasveta sa skupocenom keramikom – podnom, ugrađena je đakuzi kada, a na samom placu se nalazi bazen.
Drveni paneli, vrata, drvene maske, kuhinje su rađene od istog materijala. Sam objekat je luksuzna Vila sa skupocenim materijalima ugrađenim u sam objekat.

Kompletno izvedeni radovi na uređenju enterijera i exterijera: Uvođenje struje, postavljanje ukrasne rasvete zidne, podne i nadgradne, postavljanje gipsa na zidove i plafone, krečenje zidova i plafona, postavljanje podnog grejanja, vodovoda i kanalizacije, sanitarnih uređaja. Izrada vrata, drvenih panela medijapana furnirana sa hrastom obostrano bajcovana, lakirana.
Izrada kuhinja i panela kuhinjskih, izrada vrata od istih materijala, izrada i postavljanje kovane ograde, izrada fasade, postavljanje podne i zidne keramike, oblaganje zidova sa bunjicom na fasadi, izrada nameštaja.